Health Centre Groningen

Klachten Encyclopedie

Klachten Encyclopedie

In onze klachten encyclopedie kunt u informatie vinden over veel voorkomende aandoeningen binnen de fysiotherapie. Selecteer een lichaamsregio en vindt de meest voorkomende aandoeningen per regio. Per aandoening wordt uitgelegd wat de aandoening inhoudt en wat de mogelijke oorzaken en behandeling(en) kunnen zijn.

Schouder

Bovenarm

Elleboog

Onderarm

Pols

Hand

Heup

Bovenbeen

Knie

Onderbeen

Enkel

Voet

Bil

Buik

Bovenrug

Onderrug

Borst

Nek / hoofd

Bron: Hierhebikpijn.nl

Fysiotherapie CHECK

In samenwerking met Hierhebikpijn.nl

Het laatste fysio nieuws

Meer nieuws

Heeft u klachten?
Maak direct een afspraak voor Fysiotherapie

Fysiotherapie pictogram
Fysiotherapie
Hydrotherapie pictogram
Hydrotherapie
Zwangerfit pictogram
Zwanger & Mamafit
Evert Bron Fysiotherapeut

Evert Bron

Is algemeen fysiotherapeut, met een specialisatie op het gebied van de sportfysiotherapie, myofasciale triggerpoint behandeling, dry needling, nek-, schouder- en armklachten, claudicatio intermittens, rugrevalidatie, rompstabilisatie training en hydrotherapie.

Jur Bron fysiotherapeut

Jur Bron

Is algemeen fysiotherapeut. Door zijn vooropleiding aan het CIOS te Heerenveen heeft hij veel ervaring in het begeleiden en trainen van (kracht)sporters. Dit komt het revalideren na bijvoorbeeld een sportblessure ten goede. Ook begeleidt hij de groepen SeniorenFit en Circuittraining.

mieke bron-du-bois Fysiotherapeut

Mieke Bron du Bois

Is algemeen fysiotherapeut met een specialisatie op het gebied van bekkenbodemtherapie en zwangerschapsbegeleiding. Daarnaast heeft ze veel ervaring in de geriatrie, neurologische revalidatie. Ook verzorgt ze de groepstrainingen: BBBB-training, ZwangerFit en Hydrotherapie.

Marit Borstlap Fysiotherapeut

Marit Borstlap

Is algemeen fysiotherapeut en oedeemfysiotherapeut. Ook is ze gespecialiseerd in oncologische revalidatie en heeft ze veel ervaring in de geriatrie en neurologische revalidatie. Daarnaast begeleidt ze de de groepen SeniorenFit, ZwangerFit, Hydrotherapie en Circuittraining.

Facebook Instagram