Health Centre Groningen

Fysiotherapie

Fysiotherapie Groningen

Bent u op zoek naar een professionele fysiotherapeut in Groningen? Voor fysiotherapie bent u dan bij ons aan het juiste adres. Sinds 1978 zijn wij met onze fysiotherapiepraktijk (voorheen Fysiotherapie Bron) één van de langst gevestigde fysiotherapeuten in Zuidhorn. Sinds 01-01-2018 Zijn wij als praktijk ook actief in de stad Groningen. Onze praktijk is gevestigd in Sportcentrum Balili. Ons team bestaat uit 4 enthousiaste fysiotherapeuten met ieder zijn eigen specialisatie en expertise. Wij vinden het erg belangrijk dat u zich op uw gemak voelt en dat u ook na de behandelingen klacht(en)vrij blijft. Hiervoor krijgt u adviezen en/of oefeningen mee van onze fysiotherapeuten om dit te realiseren. Daarnaast kunt u ook kiezen voor nazorg middels fysio fitness.

Wat bieden wij met onze fysiotherapie:

  Persoonlijke aandacht

  Verschillende specialisaties en expertises

  Ongedwongen sfeer

  Nazorg in de vorm van “Fysio Fitness”

  Gemiddelde klantwaardering 9,8!

Fysiotherapeutisch Consult
Tijdens een fysiotherapeutisch consult wordt er een intakegesprek(anamnese) afgenomen. Dit om informatie over de klacht en de
beperkingen die u ervaart in het dagelijks leven en/of tijdens het sporten of uw werk te inventariseren. Na dit gesprek volgt het lichamelijk onderzoek om de oorzaak van uw klacht(en) in kaart te brengen. Vervolgens stellen we in samenspraak met u een behandelplan op. De behandeling duurt in principe 30 minuten. Bent u niet in staat om bij ons in de praktijk te komen? Dan behandelen wij ook aan huis, mits u over een medische indicatie beschikt.

Specialisaties fysiotherapie bij Health Centre Groningen:

• Sportfysiotherapie
• Dry Needling
• Nek-, rug-, schouderklachten
• Zwangerschapsbegeleiding
• Bekkentherapie
• Reumatische aandoeningen
• Orthopedische revalidatie
• Neurologische aandoeningen
• Hartrevalidatie
• Training bij COPD
• Hydrotherapie

• Oedeemtherapie

• Oncologische revalidatie
• Diabetes
• Houdingsadvies 

• Hoofdpijnklachten

Betaling & vergoeding fysiotherapie
Uw behandelingen fysiotherapie worden direct gedeclareerd bij uw zorgverzekering, als wij een contract hebben met deze zorgverzekeraar. Zo niet, dan ontvangt u van ons een nota die u zelf kunt insturen. De tarieven die wij hanteren voor niet gecontracteerde fysiotherapie: Tarieven fysiotherapie 
Wilt u in aanmerking komen voor vergoeding, dan dient u zich te realiseren dat u wel een aanvullende verzekering afgesloten moet hebben. Fysiotherapie wordt vanuit die aanvullende verzekering vergoed. Aandoeningen uit de chronische lijst worden ook vergoed uit de basisverzekering vanaf de 21ste behandeling.

Kwaliteit & samenwerkingen
Onze praktijk voldoet aan alle wettelijke(kwaliteit) eisen. Zo zijn al onze fysiotherapeuten zowel CKR(Centraal Kwaliteitsregister) als BIG(Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) geregistreerd. Hiermee voldoen wij aan de laatste bij- en nascholingseisen. Onze praktijk is aangesloten bij het ClaudicatioNet en het ReumaNet Noord.

Samen werken aan een
persoonlijk behandelplan

Hydrotherapie pictogram
Hydrotherapie
Zwangerfit pictogram
Zwanger & Mamafit
Evert Bron Fysiotherapeut

Evert Bron

Is algemeen fysiotherapeut, met een specialisatie op het gebied van de sportfysiotherapie, myofasciale triggerpoint behandeling, dry needling, nek-, schouder- en armklachten, claudicatio intermittens, rugrevalidatie, rompstabilisatie training en hydrotherapie.

Jur Bron fysiotherapeut

Jur Bron

Is algemeen fysiotherapeut. Door zijn vooropleiding aan het CIOS te Heerenveen heeft hij veel ervaring in het begeleiden en trainen van (kracht)sporters. Dit komt het revalideren na bijvoorbeeld een sportblessure ten goede. Ook begeleidt hij de groepen SeniorenFit en Circuittraining.

mieke bron-du-bois Fysiotherapeut

Mieke Bron du Bois 

Is algemeen fysiotherapeut met een specialisatie op het gebied van bekkenbodemtherapie en zwangerschapsbegeleiding. Daarnaast heeft ze veel ervaring in de geriatrie, neurologische revalidatie. Ook verzorgt ze de groepstrainingen: BBBB-training, ZwangerFit en Hydrotherapie.

Marit Borstlap Fysiotherapeut

Marit Borstlap

Is algemeen fysiotherapeut en oedeemfysiotherapeut. Ook is ze gespecialiseerd in oncologische revalidatie en heeft ze veel ervaring in de geriatrie en neurologische revalidatie. Daarnaast begeleidt ze de de groepen SeniorenFit, ZwangerFit, Hydrotherapie en Circuittraining.

Facebook Instagram